Strong Viking Run ‘water edition’

Wil jij graag meedoen met de Strong Viking Run en wil jij jezelf daarvoor optimaal voorbereiden? Word dan nu lid van FysioFit Helmond en neem deel aan onze groepslessen (o.a. bootcamp en small group training) en maak gebruik van onbeperkt fitness, om topfit aan de start te verschijnen! Samen met alle andere deelnemers van #teamfysiofit bereiden we je voor op een geweldige dag en een prachtige run.
Wij zijn, als enige in Helmond, officieel partner van Strong Viking. Pak nu je kans en neem samen met ons deel aan de mooiste run van het jaar. Als lid van FysioFit Helmond ontvang je bij deelname een fikse korting.

Wat bieden wij aan? 10 weken sporten bij FysioFit Helmond (onbeperkt fitness en groepslessen t.w.v. €72,99) incl. intake €9,95 (t.w.v. €35,-), een SVR ticket (t.w.v. 13 km €53,95 of 19 km €59,95) + retour Nijmegen in touringbus  (t.w.v. €25,- p.p.*). (excl. borg clubpas á €7,50)

Nu voor slechts:
deelname 13 km: €161,89** (t.w.v. €206,94)
deelname 19 km: €167,89** (t.w.v. €212,94)

Bij deelname ontvang je een startbewijs voor de Strong Viking Run, het vervoer, #teamfysiofit shirt, en een goodie pakket (t.w.v. €15,-)! Deelname voor de 13 km en de 19 km op zaterdag 17 juni.

Besluit je om daarna lid te blijven van FysioFit Helmond, dan krijg je 1 maand korting op je volgende lidmaatschap (kwartaal of jaar lidmaatschap).

Inschrijven kan hier. Inschrijven kan uiterlijk tot woensdag 12 april  23.59 uur. Let op VOL= ECHT VOL!

Met vriendelijke groet,

Team FysioFit Helmond, Oorah!

*Het vervoer is berekend op basis van een x aantal personen, hoe meer deelnemers er mee gaan, hoe goedkoper het vervoer wordt.
**strong viking hanteert een fase verkoop, dit houdt in dat de kosten voor het Strong Viking ticket maximaal €17,55 kunnen oplopen. Hoe eerder we de tickets bestellen, hoe goedkoper de tickets zijn.